Плеймейкърът на Филаделфия Бен Симънс е изявил желание да тренира

...
Плеймейкърът на Филаделфия Бен Симънс е изявил желание да тренира
Коментари Харесай

Симънс иска да тренира с Меджик Джонсън

Плеймейкърът на Филаделфия Бен Симънс е изявил предпочитание да тренира самостоятелно през лятото с легендата Меджик Джонсън. Това заяви самият Джонсън, който сега е президент по баскетболните интервенции на Лос Анджелис Лейкърс и добави, че с цел да се стигне до това, би трябвало да има позволение от три страни - Сиксърс, Ел Ей, както и от НБА.

“Той се свърза с мен, в действителност не непосредствено с мен, а с Лейкърс, с цел да разбере дали има по какъв начин да работим дружно през лятото. Казах му, че би трябвало да получи небходимото позволение от всички забъркани страни. Иска да се научи да играе като огромен гард. Което е ужасно. Бих направил това”, разяснява обстановката Меджик.

Джонсън, който също като Симънс бе определен под №1 в Драфта, в никакъв случай не е крил благосклонностите си към играта на младата австралийска звезда.

“Ако има по какъв начин да се изучавам от подобен състезател, би било необикновено. Налагало му се е да играе даже като център и отново е печелил купа, а също така е в Залата на славата. Аз съм 208-сантиметров пойнт гард, тъй че има какво да науча от него”, пък споделя самият Симънс по тематиката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР