“Плевен и регионът е мястото, където е направена най-голямата инвестиция

...
“Плевен и регионът е мястото, където е направена най-голямата инвестиция
Коментари Харесай

Водачът на листата на ЛЕВИЦАТА за Плевен проф Янко Янев: АЕЦ Белене е невероятна възможност, която не трябва да бъде пропусната

“Плевен и районът е мястото, където е направена най-голямата инвестиция в България – площадката на атомната централа в Белене. Тя коства над един и половина милиарда, които чакат някой да пристигна и да я довърши.

По метода, по който вървяхме до в този момент това няма да стане, политически, не софтуерно и по тази причина сега е доста значимо да се направи вярната политика и в това отношение може би единствената коалиция и организация от умни хора е ЛЕВИЦАТА, в която има задоволително хора, които знаят, по какъв начин би трябвало да се направи това “.

Това сподели пред публицисти лидерът на листата с претенденти за народни представители на коалиция ЛЕВИЦАТА за 15 МИР - Плевен проф. Янко Янев при регистрацията на листата за присъединяване в изборите на 9-ти юни.



„ Когато приказваме за Плевен и района, това е невероятна опция, която не би трябвало да се пропусне още повече, че в този момент Европейската комисия „ благослови “ атомната сила и сподели, че може да се строи, че тя е невъглеродна и не въздейства на околната среда. При тези условия не би трябвало това национално благосъстояние – този актив на България да бъде пропуснат и за него да се приказва в минало време “, сподели още проф. Янев.

Лидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков разяснява листата на обединението: " За пръв път от години имаме академично звучене в листата, в лоято участник е и проф. Иван Пачев. В нея вземат участие и младежи като Иван Мандински и хора с задоволително опит в ръководството като Красимир Иванов. За нас е значимо районът да види себе си със личния си интерес - и Пордим и Плевен, и Гулянци и Червен бряг. При нас има възприятие на осъзната нужда да осъществяваме политика, която да дава отговор на публичния интерес ".



ЛЕВИЦАТА! “ в Плевен: листата за народни представители

Проф. Янко Янев

Иван Пачев

Деница Иванова

Красимир Иванов

Огнян Янчев

Николай Добрев

Валентин Пандинов

Веселин Радев

Мирослав Кунев

Християн Ангелов

Момчил Стоянов

Галя Лазарова

Елка Иванова

Михаил Блъсков

Александър Трайков
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР