Playboy България е в трескаво търсене на новата носителка на

...
Playboy България е в трескаво търсене на новата носителка на
Коментари Харесай

Коя ще е новата Мис Плеймейт?

Playboy България е в трескаво търсене на новата носителка на купата Playmate Of The Year 2020. Остават тъкмо седем дни за регистрация. Кандидатките могат да се запишат до 30 юни. Голямата премия в 20 000 лева, чисто нов първокласен автомобил и най-желаната купа в България.

Сп. " Playboy " е в трескаво търсене на новата носителка на купата Playmate Of The Year 2020. Мъжката Библия от години сбъдва фантазията на доста млади девойки в България и по света. Приказката за Пепеляшка към този момент изживяха едни от най-известните дами в България - Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Жанета Осипова и настоящата носителка на короната - Михаела Тодорова. Носителките на купата Мис Плеймет по традиция се трансформират в звезди единствено за една нощ. Те блестят на кориците на всички фешън и начин на живот медии, а животът им се прекатурва единствено за момент.

През последните няколко години състезанието се трансформира в едно от най-елитните събития в България. Красавици от цялата страна се записват за присъединяване, с цел да осъществен фантазията си. А премията за победителката тази година е повече от изкусителна. Носителката на купата Playmate Of The Year 2020 ще завоюва 20 000 лева, чисто нов първокласен автомобил, корона, корица на сп. Playboy и ще се окъпе в популярност като един от най-атрактивните топ модели в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР