Платформата за бързи съобщения и новини Telegram, която увеличи своята

...
Платформата за бързи съобщения и новини Telegram, която увеличи своята
Коментари Харесай

Telegram интегрира проекта TON за крипто трансфер и обмен в мрежата си

Платформата за бързи известия и вести Telegram, която усили своята известност около войната в Украйна, към този момент дава опция и за крипто продан и трансфер на виртуални валути. Това става допустимо посредством Toncoin (TON), който в началото се създава от Telegram, само че след регулаторни проблеми развиването му се пое от фондация от разработчици. Днес обаче Telegram към този момент е направил криптото налично за своите над 800 млн. консуматори с интеграция на TON Space Wallet. Преди крипто транзакции в Telegram също бяха вероятни, само че общественото утвърждение и спомагателното улеснение под форма на крипто портфейл покачиха цената на алткойна TON с над 12% за 24 часа.

Toncoin е пуснат в края на август 2021 и до ноември 2022 е направил пазарна капитализация от към 2.5 милиарда $, а цената му е към 4 $. Днес капитализацията му е тройна, с 2.14 $ на токен.

Някои ще си зададат и въпроса " Как по този начин капитализацията се качва, а цената на токена е по-ниска? ". Това е поради правилата на токеномиката - отключват се и се пускат от ден на ден монети в обращение, което подвига и пазарната стойност. Looks like our announcement created quite the storm! is currently experiencing some server issues and is down with 1000s of people onboarding to the Wallet every second
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР