Пластичният хирург и видна светска персона д-р Ангел Енчев обяви

...
Пластичният хирург и видна светска персона д-р Ангел Енчев обяви
Коментари Харесай

Д-р Енчев с два теста за коронавирус

Пластичният хирург и видна световна личност доктор Ангел Енчев разгласи публично, че се тества за ковид. Мерките му за сигурност са подхванати във връзка идните празници. Енчев желае да посрещне Великден със фамилията и децата си и да бъде сигурен, че е безвреден за околните си. Най-вероятно измежду тях ще е и моделката Теди Велинова, с която се разделиха публично.

Той се е тествал за ковид в пловдивска лаборатория на УМБАЛ, като е избрал лечебното заведение заради организацията в медицинския комплекс за пробовзимане за тестване на особено обособено място отвън болничното заведение.

Д-р 906090 възнамерява да прекара празниците дружно със фамилията и децата си и точно поради това прави диагностика за съществуване на covid-19 както с PCR, по този начин и посредством бърз тест за антитела.

“След доброволна едномесечна самоизолация, взех решение да си направя тестванията за COVID-19, PCR и по този начин наречения бърз тест. Очаквам и двата резултата да са негативни, а в случай че бързият тест покаже и съществуване на антитела, още по-добре. Така ще мога умерено да прегърна и целуна децата си за Великден.Нека бъдем рационални!Светли Великденски Празници! Пазете себе си и всички към вас! Благодаря на Бога, всичко е наред!”, написа пластичният хирург на звездите в своята страница в обществените мрежи и разгласява резултатите от своите негативни PCR и бърз тест.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР