HBO истава в историята. Max, подобрената стрийминг услуга на медийната

...
HBO истава в историята. Max, подобрената стрийминг услуга на медийната
Коментари Харесай

HBO остава в историята: Max е наличен за стриймване в България

HBO истава в историята. Max, усъвършенстваната стрийминг услуга на медийната компания, е публично налична за гледане у нас и в общо 20 страни в Северна, Централна и Източна Европа. Освен България, измежду страните са Андора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Унгария, Косово, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Норвегия, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания и Швеция, оповестиха от Warner Bros.

Max предлага на клиентите двойно повече наличие от това, което беше налично в HBO Max. Сред новите заглавия, които към този момент са налични за гледане са, Дюн: Част втора, сериалът Норвежко секси мамче, документалният Max Original филм Еди и Ема и българският късометражен филм Август 13.
 Снимка 658256
Поредицата на Дени Вилньов се подрежда до филмите на Warner Bros, в това число Барби, Уонка, Жокера и Хари Потър. Премиум сериалите включват истински продукции на HBO като The Last Of Us: Последните оживели, Белият лотос, Еуфория, Истински детектив: Tъмната страна и Съпричастният. Налични са и Приятели от Warner Bros. Television и обичани на почитателите поредици на Discovery, в това число 90 дни до сватбата, Кралят на тортите, Треска за злато и Голи и уплашени.
 Видео платформата Max стъпва в България на 21 май
Видео платформата Max стъпва в България на 21 май

Тя ще предложи и цялостно отразяване на Олимпийските игри в Париж

" Домът на дракона " и Олимпиадата в Париж

Стартът на Max ще означи и завръщането на дълго чакания автентичен HBO сериал Домът на дракона, с премиера на втория му сезон на 17 юни. Сред предстоящите заглавия през месец май са и спортният биографичен филм Насти, проверяващата поредност Възможно най-лошата експедиция и последният концерт на Lady Gaga - Gaga Chromatica Ball.
 Снимка 665904
Съдържанието в новата стрийминг платформа е проведено и в хъбове за по-лесна навигация по ползи: HBO, Max Originals, Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), DC, Kids & Family, Cartoon Network, Adult Swim, Harry Potter.

Max съчетава заглавия от всички марки на WBD, като прибавя към към този момент познатото многожанрово наличие завладяващите развлечения от действителния живот на Discovery и спортовете от международна класа на Eurosport, с цел да сътвори пълноценно зрителско преживяване за цялото домакинство. На всички пазари, на които Max се предлага в Европа, това ще бъде единственото място, където ще може да се гледа онлайн всеки миг, всеки орден, всеки състезател и всеки тим по време на идните Олимпийски игри в Париж през 2024 година

Феновете няма да пропуснат нито един миг от дейностите по време на Олимпиадата, защото Париж 2024 е включен във всички абонаментни проекти, без значение дали с пряк абонамент или през пакет от оператор. Всички ползватели на стрийминг платформата ще могат да се насладят на цялостен достъп до най-голямото спортно събитие в света.

" Днешният ден е значим стадий в глобализацията на Max. Имаме богата и сполучлива история в даването на известно наличие за феновете в Европа от емблематични марки като HBO, Discovery, Warner Bros, DC, Eurosport, TLC. Именно тези тематични програмни посоки ни отличават от останалите, а фенове могат да разчитат на нас за най-хубавото наличие, без значение от настроението и мотива. Това е единствено началото на идната глава за тази велика компания за описване на истории ", споделя Джей Би Перет, основен изпълнителен шеф и президент на Global Streaming & Games в Warner Bros. 

" Независимо дали става въпрос за нашите кино шлагери, неповторими телевизионни драми, развлекателни многосезонни излъчвания или вълнуващи спортни събития, Max обезпечава най-хубавото зрителско преживяване в Европа. Нашето ново и усъвършенствано приложение предлага усъвършенствана персонализация, която улеснява гледането на обичаното ви наличие от Warner Bros. Discovery. С разнообразни проекти, спортна добавка, разширена съгласуемост на устройствата и стотици партньорства за разпространяване с най-големите филиали в района, в никакъв случай не е било по-лесно да гледате наличие от международна класа ", добавя  Герхард Зелер, президент на интернационалния отдел на Warner Bros. Discovery.

Абонаментните проекти в България

В България директните клиенти могат да изберат един от двата базови проекта, както и допълнение " Спорт " към тях. Независимо дали става въпрос за проекта " Стандартен ", който разрешава на потребителите да изтеглят до 30 файла, с цел да гледат офлайн, или за проекта " Премиум " за най-хубавото зрителско преживяване с до 100 файла за евакуиране (прилагат се ограничения) и 4K резолюция и тон Dolby Atmos (според наличността), Max предлага преживяване за гледане на наличие, което да дава отговор на всички стремежи. Всички проекти оферират Full HD резолюция.

Освен за пряк абонамент в два проекта, Мах се предлага и посредством определени сътрудници за разпространяване - телекоми и телевизионни оператори. Наличният проект през оператор може да бъде тестван непосредствено с сътрудник на WBD, към който клиентът употребява услугата, като всеки ще може да включи независимо допълнение " Спорт " към базовия си проект през оператор.

Max е разполагаем на водещи устройства и платформи в цяла Европа, а клиентите могат да заплащат посредством главните снабдители (VISA, Mastercard, Amex и PayPal ) и посредством покупка в приложението на главните пазари (Apple App Store, Гугъл Play Store и Samsung Checkout).

Днешният старт бе предшестван от Max в Съединени американски щати, Латинска Америка и Карибите. На 11 юни Max ще започва във Франция и Полша. По-късно тази година платформата ще се появи в основни страни от Югоизточна Азия.
 След HBO Max и Netflix, стрийминг платформата SkyShowtime навлиза в България
След HBO Max и Netflix, още една огромна стрийминг платформа навлиза в Европа

SkyShowtime събира на едно място необятна селекция от международни сериали и филми
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР