Планът за действие за секторно сътрудничество между София и Скопие,

...
Планът за действие за секторно сътрудничество между София и Скопие,
Коментари Харесай

Заев: Планът за действия с България е готов

Планът за деяние за секторно съдействие сред София и Скопие, който към този момент е дефиниран от двете страни, би трябвало да бъде признат на втората междуправителствена конференция.

Това ще помогне да се сътвори общата среда за решение на други отворени въпроси колкото може по-бързо. Това съобщи министър председателят на Северна Македония Зоран Заев, представен от МИА и " Фокус ".

" Нямаме никакви несъгласия по проекта за деяние, т.е. секторния проект за съдействие, формиран от наши и български хрумвания.

Да се стартира дейно и бързо осъществяване на всички тези задължения, тъй като те са потребни за македонския народ, забългарския народ, за Македония и България и ще бъде от изгода за основаването на цялостната среда за разрешаване на другите отворени въпроси " сподели Зоран Заев.

 Очаквам съседите да бъдат другари, те могат да чакат единствено другарство от нас, ръка за помощ, нямаме нито неприятни мисли, нито неприятни планове към някой от съседите, нито към другарска България ", разгласи още Заев...

,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР