Плакет на община Видин и благодарствен адрес получи директорът на

...
Плакет на община Видин и благодарствен адрес получи директорът на
Коментари Харесай

Наградиха отличили се полицаи от Видин

Плакет на община Видин и признателен адрес получи шефът на регионалната конструкция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Янко Янколов от кмета инж. Огнян Ценков. В навечерието на Архангеловден общинският кмет поздрави полицейските чиновници по случай професионалния празник.
На тържествена гала в районното полицейско ръководство във Видин инж. Ценков поздрави чиновниците на реда по случай професионалния празник на българската полиция, отбелязван на 8 ноември.
„ Като кмет на община Видин желая да изразя своето почитание и признателност към вашата високо виновна работа и да ви поздравя с постигнатите резултати ", съобщи Ценков и показа удовлетворението си от обстоятелството, че регионалната дирекция демонстрира все по-голяма успеваемост в работата си както във връзка с предварителната защита на престъпността в района, по този начин и в предприемането на бързи и ефикасни ограничения за откриване на кражбите, грабежите и измамите. „ Нека вашият патрон - Св. Архангел Михаил закриля вас и фамилиите ви! Да бъдете здрави, да се радвате на благоденствие и да се гордеете, че сте в редиците на българската полиция!”, пожела на униформените кметът на града.
Почетен плакет на община Видин и признателен адрес получи старши комисар Янко Янколов – шеф на регионалната дирекция от инж. Огнян Ценков по случай професионалния празник на българската полиция. „ Изразявам своята дълбока признателност за проявения от Вас висок професионализъм като началник на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Предприетите от Вас ефикасни ограничения и реализирани отлични резултати, гарантиращи сигурността и спокойствието на жителите в община Видин, приказват за Вашата отдаденост в интерес на обществото. С персоналния си образец Вие издигате престижа на Видинската полиция измежду нашите съграждани.”, отбелязва в благодарствения адрес до шефа на полицията кметът на общината.
На тържеството, старши комисар Янко Янколов награди 18 полицейски чиновници за реализирани високи професионални резултати, значителен принос при осъществяване на служебните си отговорности и по случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.
Наградените с „ Обявяване на благодарност” в размер на 120 лв. самостоятелна парична премия:
1. контрольор Пресиян Петров
2. младши специалист Ивайло Йорданов
Наградените с „ Писмена похвала”:
1. основен контрольор Красимир Тренчев
2. контрольор Румен Рангелов
3. контрольор Людмил Кръстев
4. контрольор Благомир Кънчев
5. контрольор Николай Ванков
6. младши специалист Иво Якимов
7. контрольор Малин Маринов
8. младши специалист Мариян Орловски
9. страши контрольор Илиян Марков
10. контрольор Тошко Тошев
11. контрольор Владимир Иванов
12. младши специалист Николай Цветков
13. младши специалист Валери Иванов
14. младши специалист Евгени Славчев
15. младши специалист Илиан Милков
16. младши специалист Георги Стойков
Поздравление на старши комисар Янко Янколов:
Уважаеми сътрудници,
В навечерието на Архангеловден сервирам на всички Вас пожелания за здраве, сполучливи инициативи, противоречив и ефективен труд.
По случай професионалния празник показвам уважението си към нелеката работа и денонощните старания на всички български служители на реда.
Този ден на самопризнание за публичната значителност на нашата специалност е и мотив да се поздравим. Бъдете сърцати, енергични и поредни, множете триумфите си и се гордейте с тях.
Честит празник!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР