Кметът на община Мизия Валя Берчева поздрави всички за днешния

...
Кметът на община Мизия Валя Берчева поздрави всички за днешния
Коментари Харесай

Валя Берчева поздрави жителите и гостите на Мизия за 24 май

Кметът на община Мизия Валя Берчева поздрави всички за днешния ярък празник:   " Уважаеми поданици и посетители на община Мизия, културни и просветни дейци, учители, благи възпитаници,
Приемете моите поздрави по случай най-светлия празник- деня на духовността, просветата и славянската книжовност – 24 май!
Нека през днешния ден дружно изкажем признателност на пазителите на нашето културно-историческо завещание - хората, които предават българските полезности на поколенията.
Да благодарим за всеотдайността на нашите учители, които държат здрава духовната цитадела на просветата, знанието и писмеността.
Да не забравяме, че във времена на превратности, ние би трябвало да сме още по-сплотени и с още по-голяма обич да съхраняваме завещаното от предците ни.
Нека в никакъв случай не губим българския дух и да помним, че с помощта на нашата книжовност и религия сме се формирали като мощна нация.
Поклон пред всички вас, просветители и културни дейци, пред вашата религия, порив и старания да съхранявате българската еднаквост, да развивате българската просвета и да пазите българската нематериалност.
Скъпи възпитаници, желая да се обърна към вас на днешния ден и да ви пожелая вашите религия и блян към развиване в никакъв случай да не стихват. Отстоявайте българското и общите ни полезности, където и да ви води животът, и дано жаждата ви за познания не стихва и ви води по пътя към по-добро бъдеще.
Бъдете здрави и въодушевени, следвайте фантазиите си, а ние ще ви поддържаме в светлото ви дело!
Честит празник! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР