Плъхове нападнаха шведския пристанищен град Сундвал на Ботническия залив, те

...
Плъхове нападнаха шведския пристанищен град Сундвал на Ботническия залив, те
Коментари Харесай

Плъхове нападнаха шведски град


Плъхове нападнаха шведския пристанищен град Сундвал на Ботническия залив, те доближават размерите на котки, настояват очевидци, представени от The Local.

Местите управляващи предизвестиха жителите на един от регионите на този град в централна Швеция, че животните могат да бъдат рискови. Гражданите са посъветвани да държат вратите и прозорците затворени, а учениците да не напущат пространствата по време на междучасията.

Властите предложиха още на жителите никога да не хранят плъховете. В града се ускори надзора върху местата с изхвърлена храна. Родителите с дребни деца бяха посъветвани да не ги оставят са спят навън.

Властите считат, че причина за голямото количество извънредно огромни плъхове е центърът за утилизация, който се намира в развой на пренасяне. Понеже остарялото място на центъра е запустяло, животните нахлули в 50-хилядния град, с цел да търсят храна. Засега в него са открити 50 клопката, само че всеки от тях може да закопчае по два плъха. Затова локалните управляващи обмислят други способи за залавяне на рисковите гризачи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР