Пиян до безсъзнание индиец беше изяден жив от огромен питон,

...
Пиян до безсъзнание индиец беше изяден жив от огромен питон,
Коментари Харесай

Питон погълна заспал на улицата индиец

Пиян до безсъзнание индиец беше изяден жив от голям питон, откакто задремал на улицата наоколо до магазина, от който желал да си купи още алкохол.

Предполага се, че индиецът е дошъл по здрач пред затворения магазин и е задремал пред вратите му, с цел да дочака отварянето, когато е бил открит от питона.

Първоначално рисковото влечуго е удушило спящата си жертва, след което е погълнало цялото тяло на мъжа.

Няколко часа по-късно преялият питон е бил открит от локални поданици, които са уведомили управляващите за случката.

Свидетелите описват, че са били шокирани от гледката на големия и мощно подут питон, по които ясно си личали очертанията на човешко тяло, пред магазина за спиртни питиета.

Оказало се, че откакто изял мъжа, питонът не е съумял да изпълзи от мястото на престъплението и останал там.

Четириметровият палач е бил открит сутринта, когато е било прекомерно късно изяденият мъж да бъде избавен.

Неприятният случай се е случил в индийския щат Керала, който годишно притегля огромен брой туристи, поради красивото крайбрежие Гоа.

 Питон

Властите в Индия приканват туристите, които идват, да не не помнят за заплахите, които ги дебнат, и да бъдат по-внимателни и с по-изострено възприятие за самозапазване.

Това не е първият случай в Индия, когато питон гълтам доста огромна за него жертва. Регистрирани са десетки случаи с свине, кучета и кози.

За сходни произшествия с питони бе обявено в медиите през септември 2012 година, когато се описа за случай на питон, погълнал мъж по време на наводненията в Джакарта.

През юни тази година питон умъртви 21-годишен некомпетентен ловджия в Южна Африка.

Според експертизата ловецът се е задушил в корема на влечугото, до момента в който се е опитвал да го улови с голи ръце.

Свидетели описват, че неналичието на опит и желанието да се потвърди пред сътрудниците си са подтикнали младия ловджия към безразсъдната постъпка.

Мъжете, с които младежът е бил на лов, чули заплашителен зов на болежка и смут и се втурнали да оказват помощ. Когато отишли на място, видели единствено гигантския питон, който лежал с подут тулум.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР