Пирамидите не са единствената загадка на древен Египет. Някои от

...
Пирамидите не са единствената загадка на древен Египет. Някои от
Коментари Харесай

Владетелите на древен Египет – извънземни

Пирамидите не са единствената мистерия на античен Египет. Някои от фараоните са изглеждали по метод, който е надалеч от визиите за човек. Особено в това отношение се отклонява от нормите Ехнатон.

Това е бащата на фамозния фараон Тутанкамон и брачен партньор на не по-малко известната Нефертити. Неговото лице, реконструирано по открития му череп, било издължено.

Черепът му е бил голям, с яйцевидна форма, като задната му част е била мощно изтеглена обратно. Мозъкът му е бил два пъти по-голям от този на елементарните хора.

Пръстите му са били като пипала, а стъпалата – с ципи, като крайници на жаба. Освен всичко друго Ехнатон имал и женски гърди. Така са изобразявали Ехнатон неговите съвременници.

И са били много прави. Ехнатон е живял преди три хиляди и петстотин години. Той е бил прочут с ужасния си темперамент. Има възможност деформациите на фараона да са настъпили от разновидности.

Ако той е страдал от синдрома на Марфън, по този начин се изясняват удълженото му лице и странните му крака. Синдромът на Клайнфертел кара мъжкия организъм да създава доста женски хормони, което изяснява гърдите.

Синдромът на Фролих може да е предизвикал женския ханш и бедра на фараона. Но тези синдроми в никакъв случай не могат да зародят дружно. Освен това мъжете, които поради заболяване имат гърди, имат дребни полови органи.

Ехнатон е имал шест дъщери единствено от Нефертити, имал е и деца от наложниците си в големия си харем. Женствената фигура на Тутанкамон е следващото доказателство, че таман Ехнатон е негов татко.

Две от дъщерите на Ехнатон станали негови наложници, а трета с трансформирала в законна брачна половинка. Затова има възможност Ехнатон да е резултат от опит на извънземни.

В митологията на египтяните и шумерите участват гущеровидни същества, които кацат на Земята. Стопаните на водите, както са били известни на античните – надали са встъпвали в полови контакти със земните поданици.

Вероятно те са опитали с изкуствено осеменяване, като внедрявали в човешки яйцеклетки собствен генетичен материал.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР