Пилотите на Ферари започнаха сезона като фаворити и представянето им

...
Пилотите на Ферари започнаха сезона като фаворити и представянето им
Коментари Харесай

Фетел: Имам идея какво да се оправи във Ферари

Пилотите на Ферари започнаха сезона като любимци и представянето им в първите съревнования затвърди този статут, по-късно обаче в хода на акцията Ред Бул и Макс Верстапен им иззеха самодейността и в този момент Скудерията се бори за второто място при конструкторите с Мерцедес.

Себастиан Фетел, който напуща Формула 1 в края на този сезон, има опит и като водач на Ферари и в Абу Даби съобщи, че знае какъв е казусът в отбора и какво би трябвало да се усъвършенства, само че ще задържи този съвет за себе си.

„ Имам някои хрумвания какво би трябвало да се промени там, само че ще ги запазя за себе си – изясни Фетел пред френското списание L’Equipe. – Това, което виждаме извън е просто интерпретация на това, което се случва вътре в отбора. Ние не сме наясно с цялата история. ”
 Биното: Няма да ме уволняват Биното: Няма да ме уволняват
Фетел обаче приказва по-конкретно за рецензиите, които отнесе шефът на Ферари Матиа Биното.
 Леклер е черноглед за възможностите на Ферари в Абу Даби Леклер е черноглед за възможностите на Ферари в Абу Даби
„ Ферари постоянно притегля повече внимание, тъй като зад този отбор стои една цяла страна – изясни германецът. – Това го няма на никое място другаде. Може би това голямо внимание основава съществено напрежение в отбора, което от време на време безусловно се усеща във въздуха. ”
 Леклер отбрани Биното и съобщи, че желае „ непоклатимост “ във Ферари Леклер отбрани Биното и съобщи, че желае „ непоклатимост “ във Ферари
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР