Пикапът на Mercedes, който представлява революция за луксозната марка, вече

...
Пикапът на Mercedes, който представлява революция за луксозната марка, вече
Коментари Харесай

Новият Mercedes X-Class вече и в България

Пикапът на Mercedes, който съставлява гражданска война за първокласната марка, към този момент е у нас и може да бъде поръчан в дилърствата на Силвър Стар. Пикапът X-Class носи типичните белези на Mercedes - съвременен дизайн, впeчатляващи офроуд благоприятни условия, в едно с динамично държание на пътя, сигурност, функционалност и комфорт.

„ Изключително се вълнуваме за новата X-класа. Първите пикапи регистрирахме този месец и към този момент мога да кажа, че това е автомобил, след който хората се обръщат по улиците.  Автомобилът има необикновен дизайн, в композиция с комфорт от шофирането, характерен за Mercedes. Х-класата ще има почитатели в България, това е несъмнено ”, споделя Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на Силвър Стар.

Новият пърформанс пикап има удобно окачване със стълбовидна рама и интензивно задно многоточково окачване. На тази платформа Х-класата влиза на пазара с характерен дизайн и многообразие в равнищата на съоръжение, разнообразни задвижвания и най-големият избор от материали и цветове в сегмента. Налична е необятна гама от аксесоари, особено създадени от Mercedes-Benz, което разрешава спомагателна индивидуализация на автомобила. Така X-класата намира доста приложения за приложимост – от крепък пикап с офроуд благоприятни условия до градски начин на живот и фамилен автомобил.

Новата X-класа може да понесе потребен товар до 1,1 тона и да тегли ремарке с товар до 3,5 тона. 

С 1632 милиметра начело и 1625 милиметра откъм гърба, Х-класата има доста по-широка диря спрямо множеството пикапи. X-класата има и доста по-широка диря спрямо колите в този клас. Това й подсигурява непоклатимост на пътя и по-голяма скорост в завои. Благодарение на колесната база от 3150 милиметра, пикапът е с понижени трептения и по-добра непоклатимост на пътя.

Комфортното окачване e част от общоприетото съоръжение за всички европейски пазари, с пътен луфт от 202 милиметра. Като спомагателна екстра се предлага по-високо окачване с 20 милиметра. Сигурното и удобно ръководство, типични за Mercedes-Benz са непокътнати и при по-високото окачване. При всички пазари отвън Европа,  X-класата се предлага по стандарт с по-високото окачване.

Включваемата 4MATIC система за задвижване на всички колела се предлага с моделите X 220 d 4MATIC и X 250 d 4MATIC. С нея предните колела могат да бъдат включени, в случай че теренът го изисква. От средата на 2018 Mercedes-Benz ще предлага и пикапи с непрекъснато задвижване на всички колела. По този метод X-класата ще реализира оптимално спепление, даже при най-високата скорост на пътя. Постоянното задвижване на четирите колела 4MATIC ще се предлага с шест-цилиндровия мотор.

X-класата е налична за тест драйв в дилърските центрове на Силвър Стар. Премиум пикапът влиза на български пазар с начална цена 63 780 лв. с включено Данък добавена стойност.

Повече детайлности можете да намерите ТУК.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР