Пикантни подробности от интимния живот на бившия испански национал Иско

...
Пикантни подробности от интимния живот на бившия испански национал Иско
Коментари Харесай

Съпругата на бивш халф на Реал Мадрид разкри пикантни подробности от интимния им живот

Пикантни детайлности от интимния живот на някогашния испански национал Иско излязоха нескрито. Разкри ги брачната половинка му Сара Саламо, която гостува в телевизионно предаване. Чаровната актриса призна, че двамата са спортни натури и одобряват любовта точно като съревнование. „ Правим секс по веднъж дневно. Отклонявахме поканите за присъединяване, до момента в който не се убедим, че ще можем да отговорим точно по този начин на въпроса със секса “, призна 30-годишната брюнетка.

Иско в този момент има доста време за милувки с обичаната си, защото в края на предишния сезон напусна Реал Мадрид и към момента е без тим. Той игра на „ Бернабеу “ 7 години, откакто през 2013-а подписа контракт с трансфер от Малага.

Именно от този град е някогашната му другарка - Виктория Калдерон, от която футболистът има наследник Франсиско. Той към този момент е на 8 и живее с майка си. Година след раждането на момчето родителите му се разделиха.

След нея халфът се хвана с Кармен Муньос. С нея беше малко време и през 2017-а се хвана със Сара, с която е и до през днешния ден. Той и актрисата се радват на две деца - Тео, роден през юли 2019-а и Пиеро, който се появи на бял свят през декември 2020-а.

След раждането на първото момче Сара призна: „ Докато бях бременна, се мразехме и не правехме секс “. Тя е познато лице в Испания, защото се е снимала в няколко известни телевизионни сериала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР