Пиарът с женствен нрав Наско Лазаров, опротивял на журналистите с

...
Пиарът с женствен нрав Наско Лазаров, опротивял на журналистите с
Коментари Харесай

Наско Лазаров: Кметът на ГЕРБ Живко Тодоров има особени отношения с ММА боеца Георги Валентинов

Пиарът с мекушав манталитет Наско Лазаров, опротивял на публицистите с евтините си интриги, които плете за ВИП българите, май ще настъпи неприятно мотиката, научи Narod.bg от негови сътрудници.

Повод за екшъна е последната „ шлагер вест “, която 50-годишният благоевградчанин изцепил пред куп журналистки във връзка риалити шоуто „ Сървайвър “, където взе участие неговият клиент №1 Благой Георгиев – Джизъса.

Според Наско Лазаров кметът от ГЕРБ на Стара Загора Живко Тодоров имал „ особени връзки “ със своя съгражданин и ММА войник Георги Валентинов, който също взе участие в шоуто, снимано в Доминикана и действително е конкурент на Джизъса за премията от 150 000 лв..

Преди години татуираният като сръбска лафка футболист „ открадна “ русата Златка от ММА боеца, само че в този момент двамата сякаш били стоплили връзки около фотосите на риалитито.

Реклама

30-годишният Георги Валентинов е роден през 1993 година стартира да тренира таекуон-до на 10-годишна възраст, а на 15 към този момент е с черен колан. След като взема решение, че желае да се занимава с по-тежък спорт, Георги се преориентира към смесените бойни изкуства.

Първата му професионална ММА борба е на 18-годишна възраст. В рамките на една година Георги взе участие в шест срещи. В кариерата си до момента Георги има участия в България и в чужбина в разнородни шампионати като MAX FIGHT, Real Pain Challenge, ACB и Grand Fight Arena – верига, в която той е съорганизатор. До момента Георги Валентинов има 22 победи и шест загуби.

41-годишният кмет на Стара Загора Живко Тодоров пък може да има доста тресчици за дялане за своите три мандата като градоначалник, само че в такива връзки с мъже не е уличаван, изясни информаторът на Narod.bg.

Затова и в редакцията мощно се съмняваме в достоверността на грозния слух, пуснат от пиар с моралната хигиена на Наско Лазаров, а цялата гнус се написа на неговата сметка.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР