/Пголед.инфо/ По случай държавното посещение на китайския председател Си Дзинпин

...
/Пголед.инфо/ По случай държавното посещение на китайския председател Си Дзинпин
Коментари Харесай

В Париж се проведе диалог за разбиране на модернизацията в китайски стил

/Пголед.инфо/ По случай държавното посещаване на китайския ръководител Си Дзинпин във Франция, на 5 май в Париж се организира разговорът „ Разбиране на модернизацията в китайски жанр “, в който взеха присъединяване китайски и френски младежи. КМГ е главен съорганизатор на събитието.

На него публично бе оповестен „ Доклад за изследване на модернизацията в китайски жанр “. Шън Хайсюн, шеф на КМГ, акцентира, че като световна медийна платформа, цялостна с жизнеспособност, Китайската медийна група ще продължи да основава благоприятни условия за интернационален продан. Това ще разреши на от ден на ден младежи да се потопят в неповторимото обаяние на актуален Китай и неговата модерна цивилизация.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3239Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед4167Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед54156Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед36725Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74125„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92298Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76501Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75325В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР