ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които притежават ваучери за мача

...
ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които притежават ваучери за мача
Коментари Харесай

Важна информация за феновете, които ще наблюдават на живо Хофенхайм - Лудогорец

ПФК Лудогорец оповестява на почитателите, които имат ваучери за мача с Хофенхайм на 7 декември, че същия ден сред 14,00 ч. и 19,00 ч. ще могат да ги разменят за билети в специфична каса, която ще бъде отворена на стадион " Рейн Некар Арена ". Гишето се намира пред североизточната естрада до входове на браншове H1 и H2, които са предопределени за гостуващите последователи. (виж точната локация на билетната каса.... първата прикачена снимка) Мачът е с начален час 19,00 ч. Стадионът ще бъде отворен два часа по-рано.



Лудогорец оповестява, че в деня на срещата на същото място ще се продават билети за дуела с Хофенхайм. Цената на един входен ваучър за браншове G1,G2, H1 и H2 e 15 евро.

Привържениците на Лудогорец, които ще следят онлайн дуела с Хофенхайм, би трябвало да знаят, че на стадион " Рейн Некар Арена " ще има непоколебим пропусквателен режим. Използването на шалове и флагове е позволено, само че те подлежат на инспекция от стюардите по входовете. Абсолютно се не разрешава потреблението на пиротехнически средства, както и влизането на стадиона с хладно оръжие, домащни любимци, чадъри, опиати, спрейове, мегафони, фотоапарати, звукови устройства, балони и елементарно запалими предмети. Използването на материали с политически послания също не е позволено. (списък със неразрешените предмети тук....Pdf-ския файл)

Тютюнопушенето на територията на стадиона е безусловно неразрешено.

За повече информация и подпомагане при приемане и покупка на билети за мача с Хофенхайм - телефон +359887200807
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР