Певицата Савина Петкова, която нашумя като част от триото Антибиотика“

...
Певицата Савина Петкова, която нашумя като част от триото Антибиотика“
Коментари Харесай

Савина от „Антибиотика“ погреба мъжа си

Певицата Савина Петкова, която нашумя като част от триото „ Антибиотика “ в края на 90-те, погреба мъжа си Никола. В продължение на цели 2 години младият мъж се бореше с тежката диагноза терминален мозъчен израстък, само че най-после заболяването го победи.

В
началото на годината 44-годишната Савина събираше 20 000 $ за интервенцията на Никола. Красивата вокалистка от паметната момичешка тайфа молеше за дарения, с цел да успее да помогне на обичания си. Никола претърпял 3 мозъчни интервенции, последвани от тежка химиотерапия и лечетерапии, само че за жал този тип рак на мозъка е доста нападателен и се прибирал няколко пъти. След гибелта на огромната си обич, овдовялата Савина предпочела да остане да живее с щерка им Сиенна зад океана.

43-годишният Никола бил ученическата обич на Савина. Пътищата им се разделили, само че преди 9 години певицата от момичешкото трио отпътувала на екскурзия в Америка и там още веднъж се срещнали. Двамата преоткрили любовта си и Савина отпътувала да живее при него в Остин, щата Тексас. Родила се и дъщерял им Сиенна, която към този момент е на 6 години. Никола работел зад океана като шеф на авто салон.

„ Антибиотика “ бе основана преди 25 години по модела на световноизвестната група „ Спайс гърлс “. След три албума и няколко тотални шлагера, триото от русокоска, брюнетка и червенокоса, слезе от сцената. На върха на славата на „ Антибиотика “ през 2004 година Ани, Силвия и Савина се разделиха. 3 години по-късно момичешката група направи опит за събиране и записа „ Аз вдишвам с теб “. Песента бе английски шлагер, на който триото откупи правата и записа кавър версия с български текст. „ Антибиотика “ обаче нямали участия и концерти, от които да се устоят и полека-лека девойките почнали да се занимават с други неща. Създали фамилии и кариерата им останала на назад във времето. Всяка от изпълнителките на шлагера „ Няма по какъв начин “ продължи по личен път. Момичетата се пръснали на два континента и се отдали на майчинство, което съчетавали със личен бизнес.

Овдовялата Савина имала собствен бранд за бижута, които сама изработвала ръчно. Брюнетката Ани стана майка на 3 деца - едно от първия й брак и две – от втория, който също се оказал несполучлив. 48-годишната Ани въртяла сполучлив бизвнес с чай за намаляване и стопанисвала детокс център в Хисаря, писа Уикенд.

43-годишната русокоска Силвия още по време на съществуването на групата се залюбва с футболиста на „ Славия “ Филип Илков, който през днешния ден е треньор в белия клуб. Двойката се радва на щерка си Матея, която е на 10 година Трите изпълнителки от разпадналата се група „ Антибиотика “ запазили другарството си и били в непрекъсната връзка между тях посредством обществените мрежи, а след тежката загуба за Савина, останалите й оказали огромна поддръжка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР