Певицата от зората на попфолка, Татяна, подхвана нов бизнес, а

...
Певицата от зората на попфолка, Татяна, подхвана нов бизнес, а
Коментари Харесай

Татяна подхвана нов бизнес и скри шапката на всички

Певицата от зората на попфолка, Татяна, подхвана нов бизнес, а с последните си фотоси в мрежата скри шапката на всички 20-годишни девойки. Фолкдивата, която постоянно е била в топ форма, е решила към този момент да печели пари от страхотната си визия, само че не на сцената, а във фитнесиндустрията.

За задачата Татяна пусна своя линия здравословни чайове за намаляване, сходно на редица родни инфлуенсъри. Нейният артикул обаче се разграничава по това и че покачва либидото на мъжете и дамите.

"Вече 13 години здравословният метод на живот е мотото, с което се разсънвам всеки ден! Спортувам интензивно няколко пъти седмично, само че главен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е доста значим за моето тяло, кожа и лице. Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха доста хора с разнообразни проблеми и всеки един от тях искаше да реализира внушителни резултати. Доста дълго време мислих какво да направя, с цел да съм потребна за себе си и всички хора, които в забързаното си всекидневие да са здрави, енергични и в съвършена форма ", написа певицата към рекламната си акция в обществените мрежи.

Татяна побърза да посочи, че чайовете ѝ са от доста точно подбрани съставки.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР