Певицата Ева Георгиева-EVA озари с много чар романтичното риалити Ергенът“.

...
Певицата Ева Георгиева-EVA озари с много чар романтичното риалити Ергенът“.
Коментари Харесай

Изненада! С кого Ева замени Виктор след Ергенът

Певицата Ева Георгиева-EVA озари с доста сексапил сантименталното риалити „ Ергенът “. В един от епизодите тя даже стана " Мис Бодрум " и получи специфичната бяла роза, само че все пак предходната седмица тя отпадна от конкуренцията за сърцето на Виктор Стоянов.

В „ Преди обед “ постоянно усмихнатата Ева показа страстите си от шоуто.

„ Влязох в предаването с желанието да се развличам и си споделих: Аз съм шоумен, нищо чудно и да се влюбя по малкия екран. Точно тогава се бях разделила с моя дълготраен другар Алекс Кипров и взех решение да се запиша. Бях самотна, сингъл певица, един ден пущам тв приемника и тъкмо в същото време дават реклама на „ Ергенът “. Аз съм зодия Близнаци и считам, че всичко е орис “ – описа Ева.

На първия кръг на кастинга тя дава отговор в продължение на часове на 160 въпроса. Месец по-късно я викат за кастинг онлайн и тъкмо тогава тя вижда Виктор за първи път в телевизионна реклама.

„ В предаването започнах да поддържам връзка с него и като се опознахме, си се влюбих. Аз съм влюбчива натура, с детски темперамент, детска душа, чиста, сладка и почтена. Виктор ми се стори доста зрял и неустрашим “ – показа певицата.

Относно споровете и лагерите в риалитито тя разяснява, че е доста адаптивна персона.

„ То не се видя на екрана, само че доста развеселявах всички. Бях като слънчицето, а и постоянно им пеех. Аз май съм единствената, която съумя да схване Александра. По принцип съумявам да разбирам хората. Така съм възпитана – да съм отворена към хората. Харесах Алекс и за мен тя е фаворитката за победа. Станахме приятелки и в живота “ – призна Ева.

Тя разяснява, че в „ Ергенът “ всичко може да е подло – всяка усмивка, всяко спиране на дребните срещи.

„ Все отново ние не сме там, с цел да вършим другарства, а да се борим за този мъж. Изглеждаше, че множеството го харесват, а това прави битката същинска. Не чаках да има чак толкоз обиди и такова напрежение, само че аз не влизам в спорове “ – разясни EVA.

Като носителка на бялата роза тя имаше право да измести някоя дама от срещата й с Виктор и това се случи с Ния-Косара.

„ Бих взела срещата на всяка една от дамите, другояче Ния-Косара е страхотна “ – разяснява певицата.

Тя е щерка на Теди Георгиев – първият диско артист в България.

„ Той ми е дал всичко, което би трябвало да знам за сцената и за артистичното държание. Винаги ме е подкрепял. Пея от най-ранна възраст. От 1 до 12 клас бях в Детския радиохор. Наричаха го момичешката казарма, тъй като е с доста сложни кастинги за влизане и прецизен режим. Обиколихме света, ходихме и в Япония, а Христо Недялков бе необикновен наставник и водач “ – описа EVA.

На финала на диалога тя призна, че месец след „ Ергенът “ още веднъж се е събрала с приятеля си Алекс Кипров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР