Двама полицаи подадоха оставка, след като техният жесток и шокиращ“

...
Двама полицаи подадоха оставка, след като техният жесток и шокиращ“
Коментари Харесай

Полицейски служители напуснаха след „шокиращ“ разговор, случайно записан на бодикамера

Двама служители на реда подадоха оставка, откакто техният „ нечовечен и фрапантен “ диалог беше инцидентно записан на бодикамера, която единият от тях беше не запомнил да изключи.

Полицаите Терънс Фланаган и Иван Уилямс бяха приети за отговорни за жестоко непозволено държание при ускорено чуване за непозволено държание в Колуин Бей, извършено от началника на полицията в Северен Уелс Аманда Блейкман. „ Дискриминационният, мизогинистичен и сексуализиран “ диалог се е случил в полицейска кола предишния ноември след наличието на чиновниците на домакински случай. Бившите офицери, които не участваха на чуването, бяха упрекнати в присъединяване в дискриминационен разговор по време на видеоклип, траял 26 минути.

Ако не се бяха отдръпнали към този момент, щяха да бъдат уволнени, съгласно решението на основния служител на реда. Полицейската федерация съобщи, че макар че приема непозволеното държание на служителите на реда, не е съгласна с грубото обвиняване за непозволено държание, базирайки се, че и двамата служители на реда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР