Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо

...
Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо
Коментари Харесай

Стефан Илчев обиден на Капките

Певецът, който завоюва седмия сезон на предаването, се чуди за какво Маги Халваджиян още веднъж не го е поканил. На въпроса: " Защо те няма в Капките? ", Стефан дава отговор сбито: " Солидарен съм с Димитър Рачков ".

Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със известия, в които изясняват, че не схващат отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, само че е безапелационен, че сезонът, в който той сграбчи първото място, е бил в пъти по-добър от сегашния. Бургазлията даже не е имал шанса да се колебае дали да взе участие в новия сезон, написа „ България Днес “.

" Масово мнение е, че липсвам на сцената на " Капките ". Радвам се, че го споделяте с мен, сигурно доста хора се чудят за какво ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени ", споделя Стефан пред почитателите си в обществените мрежи.

Илчев разкрива, че през живота си е имал не една и две компликации. 38-годишният реализатор споделя, че даже е бил заплашван, само че не разкрива от кого и за какво. " Слаби хора има на всички места и единствено по този начин могат да се помислят за по-големи от комплексите си ", споделя Стефан.

Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че сега работи над няколко песни, само че се тормози какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията. " Вълнувам се от това по кое време и какво ще се случи с музиката в България. Дали ще бъде същото? Дали ще има позитивна смяна след дългото стопиране? Опитвам се да съм позитивно надъхан и се вълнувам от момента, в който ще чуете нови песни от мен ", споделя Илчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР