Peugeot представи фейслифт на електрическата версия на компактния хечбек e-208,

...
Peugeot представи фейслифт на електрическата версия на компактния хечбек e-208,
Коментари Харесай

Новото Peugeot e-208 дебютира с позната визия и по-голям пробег

Peugeot показа фейслифт на електрическата версия на компактния хечбек e-208, който се радва на голям интерес в Европа още от представянето си преди три години. Обновената трансформация не се разграничава толкоз на външен тип, колкото се е трансформирала под обвивката и е получила ново задвижване. Благодарение на модифициран електромотор, е-208 към този момент генерира 156 конски сили или с към 20 конски сили повече от преди. Максималният въртящ миг от 260 нютона е еднакъв с този от преди, а евентуално ускорението от 0 до 100км/ч, което преди отнемаше 8.1 секунди, в този момент лишава няколко десети по-малко.



Заедно с новия електромотор, стилното „ мини “ получава и нова батерия с 400-волтова конструкция и потенциал от 48.1кВч. Тя усилва пробега с към 10%, позволявайки му да измине към 400 километра с едно зареждане. Батерията може да бъде зареждана с до 100кВч и следователно зареждането от 20 до 80% лишава по-малко от 25 минути.



По отношение на другите параметри на колата, тя на процедура резервира всичко от предходния модел, в това число термопомпата и датчикът за мокрота, които също работят за по-добър пробег и включват и изключват климатичната система. Джантите са с размер от 16 цола и са сложени върху гуми с ниско противодействие. От Peugeot споделят, че са подобрили и задвижването при високи скорости за повече пробег при извънградско шофиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР