Петкратният световен шампион Бразилия е фаворитът на букмейкърите за спечелване

...
Петкратният световен шампион Бразилия е фаворитът на букмейкърите за спечелване
Коментари Харесай

Бразилия е топфаворит за световната купа в Катар `22

Петкратният международен първенец Бразилия е любимецът на букмейкърите за продобиване на футболната корона по време на Мондиал `22 в Катар. След изтеглянето на жребия за груповата фаза на шампионата от 21 ноември до 18 декември коефициентът за купа на " селесао " беше закрепен на 6.00.

Носителите на международната купа от 1958, 1962, 1970, 1994 и 2002 година оглавиха група G, в която попаднаха още тимовете на Сърбия, Швейцария и Камерун. Първите два отбора в крайното класиране ще се срещнат на 1/8-финалите " на кръст " с излезлите от група Н, в която се събраха Португалия, Гана, Уругвай и Южна Корея.

Според заложните къщи идващите два най-вероятни международни първенци са защитаващият купата си отбор на Франция и европейският вицешампион Англия, които имат идентичен прелиминарен коефициент - 6.50. " Петлите " са в група D дружно с Дания и Тунис и чакат още един всред ОAE, Австралия и Перу. " Трите лъва " пък са в група В с Иран и Съединени американски щати и чакат Уелс, Шотландия или Украйна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР