Петкратният шампион на Италия с Ювентус Марчело Липи смята, че

...
Петкратният шампион на Италия с Ювентус Марчело Липи смята, че
Коментари Харесай

Сари ще е ключов за спечелването на титлата, смята Липи

Петкратният първенец на Италия с Ювентус Марчело Липи счита, че отборът е любимец за трофея в възможното доиграване на сезона. Пандемията от ковид постави Серия “А” на “пауза” в миг, в който “бианконерите” водеха с точка пред Лацио. Според именития експерт наставникът на Юве Маурицио Сари към този момент е завършил с стадия на акомодация и уменията му в тактическо отношение ще се видят на терена.

“Когато сезонът беше пресечен, Сари беше тъкмо в края на интервала, в който учеше отбора си - разяснява Липо пред Tuttosport. - В последния дуел тогава - против Интер, видях тактическа организация от страна на тима, която ще е от изгода за отбора в оставащото време от шампионата. Сари би трябвало да продължи оттова, където спря.”
 Агентът на Жоржиньо открехна вратата за Юве
Селекционерът, извел Италия до златото на Мондиал 2006, не отписва Лацио и предизвести да се внимава със столичани. “Това е тим, който не би трябвало да бъде подценяван. “Орлите” играят доста мощно и в допълнение са стимулирани от постигнатото досега. Лацио мина през страха от възможното отменяне на шампионата, а разполага и с най-хубавия голмайстор. Ще бъде огромна битка”, приключи Липи.

По всичко проличава, че калчото няма да бъде възобновено преди 14 юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР