Петият турнир от календара на „Тенискафе“ за 2022 година започна

...
Петият турнир от календара на „Тенискафе“ за 2022 година започна
Коментари Харесай

Априлци, Кирьос и Томова: Коментирайте днешните мачове


Петият шампионат от календара на „Тенискафе“ за 2022 година стартира и към този момент доста от познатите на форума лица са по кортовете на град Априлци, намиращ се в подножието на връх Ботев.

Докато дуелите там текат, продължава и програмата в Тура. В 16:00 Виктория Томова ще опита да победи Магда Линет в борба за място на финала в Гроджиск Мазовецки в Полша – конкуренция на ITF на хард с награден фонд 100 хиляди $.

Първата ни ракета към този момент си подсигурява дебют в топ 100, като ще опита да надгради над това свое достижение.

Тя не е единствения български представител в днешната тенис стратегия, защото в 14:00 Адриан Андреев също ще опита да стигне до дуел за купа – тази на ITF M25 шампионата във Вецлар, Германия. Негов противник е Рудолд Мьолекер.

Завръщайки се на равнище ATP и WTA, през днешния ден по-голямата част от дуелите ще се проведат след среднощ. Преди това обаче ще можем да следим полуфиналите при дамите във Вашингтон, като първият е с начален час 21:00.

При мъжете Ник Кирьос излиза против Микаел Имер в 02:00, а Андрей Рубльов – против Йошихито Нишиока в 04:00.

Даниил Медведев и Камерън Нори ще спорят за трофея в Лос Кабос в 05:00 ч. на 07.08, а към 01:00 ще стартират и полуфиналите при дамите в Сан Хосе, където любопитен ще бъде конфликта сред Дария Касаткина и Паула Бадоса.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР