Петима министри ще участват в парламентарния контрол днес.Пръв на трибуната

...
Петима министри ще участват в парламентарния контрол днес.Пръв на трибуната
Коментари Харесай

Петима министри участват в парламентарния контрол

Петима министри ще вземат участие в парламентарния надзор през днешния ден.

Пръв на трибуната ще се качи силовият министър Младен Маринов, към който има единствено един въпрос от депутат и той е обвързван с телефонните измами.

Петя Аврамова, министър на районното развиване, ще дава отговор на въпросите на депутатите незабавно по-късно. Към нея има общо пет въпроса, всички свързани със строителството на пътища в страната.

Трети на парламентарната естрада ще се качи общественият министър Бисер Петков. Той ще дава отговор на въпрос по отношение на опциите за обществено включване на възрастните хора над 60 години. Петков ще даде отговор и на въпрос по отношение на противоречивия план на Национална тактика за детето 2019-2030 година, породил вълна от неодобрение в обществото.

Росен Желязков, министър на превоза, ще дава отговор на запитване по отношение на оборудването Летище Пловдив.

Към енергийния министър Теменужка Петкова има единствено един въпрос и той е обвързван със статуса на планове на Електроенергийния систематичен оператор.

Поради прилагане на отпуск по болест, в съвещанието за парламентарен надзор няма да вземат участие министърът на спорта Красен Кралев, а заради неявяване от страната екоминистърът Нено Димов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР