Петък, 4 юни - Венера и Юпитерзасилват плюсовете виТози петък

...
Петък, 4 юни - Венера и Юпитерзасилват плюсовете виТози петък
Коментари Харесай

Петък, 4 юни - Венера и Юпитер засилват плюсовете ви

Петък, 4 юни - Венера и Юпитер ускоряват плюсовете ви

Този петък Венера и Юпитер образуват тригон, чието въздействие ще има очебийно позитивен резултат върху мощните ви качества. Венера е богинята на любовта, хубостта, хармонията и изкуството, а Юпитер ще ускори още повече нейното въздействие. Това ще се отрази позитивно и на възприятието ни за правдивост, и на организирането на пътувания на далечни дистанции. Мнозина през идващите два дни ще имат вълнуващи прекарвания.

За представителите на зодия Овен е допустимо да бъдат преднамерено забъркани в безсмислени разногласия, тъй че е целесъобразно да влязат в ролята на омиротворители. В противоположен случай може да имат и главоболия с правораздавателните органи. Този петък е удобно време да потърсят компанията на близки и другари.

При Телците всичко ще се върти към противоположния пол – за тях той ще бъде ентусиазъм и поддръжка. Но е значимо да преодолеят мързела си, тъй като, като го създадат, ще открият, че всичко, към което са се стремили, са го постигнали.

Близнаците е добре да се погрижат за здравето си. Това може да се показва в малко гимнастика заран или следене на приема на калории. Добре е да не изпадат в крайности и да бъдат поредни.

Раците ще прекарат деня си в размишления за това, какви неточности са допускали. Но да имат поради, че въпреки всичко те не са довели до края на света, тъй че да не ги повтарят и да продължат напред.

Лъвовете ще си партнират чудесно с сътрудниците си. В персоналния си живот ще се радват на поддръжката на близки и другари. Могат обаче да имат някои финансови терзания, чието премахване няма да зависи единствено от тях.

Девите с артистизъм ще взимат точните решения и ще увличат другите с гениите си. Добре е да запазят ентусиазма си за решаването на сложни, само че значими задания.

За Везните е добре да се отърсят от проблемите и да се насочат на странствуване. Могат да си провеждат пикник със фамилията и приятелите. Това ще усили силата им и ще ускори интуициите им.

За Скорпионите този петък е отличен ден за дълготрайни вложения и пазаруване на недвижими парцели. Те ще им донесат облаги в дълготраен проект. Добре е да приветстват всички нови бизнес благоприятни условия с отворени прегръдки.

Стрелците ще усещат по какъв начин колелото на шанса се върти особено за тях и каквото си пожелаят, то ще се сбъдне. Но дано не бъдат прекомерно самоуверени при взимането на решения, тъй като могат да останат разочаровани. В такива случаи максимата „ и това ще мине “ би била най-хубавото средство за отбрана.

Козирозите да не се тормозят, в случай че не се оправят доста добре с работата си – дано се доверят на естествената си просветеност, умения и капацитет. Така ще оправдаят високите упования, с които са натоварени.

Водолеите да бъдат деликатни в дейностите си на финансовия фронт, тъй като всяка тяхна стъпка ще се следи. Добре е да се уверят, че в случай че заложат всичко на една карта, няма да изгубят най-ценното, което имат.

Рибите ще изгарят от страсти поради околните до сърцето си хора. Вероятно ще виждат и техните негативни качества, само че е целесъобразно да им простят грешките.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР