Пешеходният подлез до Професионалната гимназия по механоелектротехника вече ще има

...
Пешеходният подлез до Професионалната гимназия по механоелектротехника вече ще има
Коментари Харесай

Изкуство в подлеза до Професионалната гимназия по механоелектротехника в Бургас

Пешеходният подлез до Професионалната гимназия по механоелектротехника към този момент ще има нова и впечатляваща артистична визия. Това оповестиха от Община Бургас
Новият и хубав образ на подлеза е дело на Община Бургас, Общинския съвет по наркотични субстанции и огромния бургаски образен актьор Красимир Марчев.
Подлезът, който се намира в региона на трите огромни професионални гимназии - ПГСАГ " Кольо Фичето ", ПГМЕЕ и ПГТ " Проф. Д-р Асен Златаров ", в този момент е част от най-новия план на Марчев - " Вгледай се в себе си и се бит! ".
Създаването на този план е предизвикано от потребността да се преобрази едно занемарено, само че препознато от младите пространство за срещи. Целта е да се вдъхне нов живот и артистична визия на подлеза, посредством посланията, които самите младежи създадоха по време на акции по предварителна защита на наркотичните субстанции.
Художествената част на плана на Красимир Марчев съставлява опълчването сред два разнообразни свята - от една страна приказният подводен свят, а от друга - галактическият, а по средата сред тях е Човекът в търсене на своята същина.
Посланията ще бъдат ситуирани върху двете срещуположни стени до входовете и изходите на подлеза, тъй като съгласно създателя, там личността е в търсене и сложена пред изборите на личния си живот.
Наред с това се планува замяна на ел. табло и на осветителните тела, възобновяване на инфраструктурата на подлеза и слагане на непрекъснато видео наблюдаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР