Лея Ремини, звездата от Кралят на кралиците“, завършва като бакалавър

...
Лея Ремини, звездата от Кралят на кралиците“, завършва като бакалавър
Коментари Харесай

Леа Ремини завършва висше на 53


Лея Ремини, звездата от „ Кралят на кралиците “, приключва като бакалавър Нюйоркския университет на… 53.

Никога не е прекомерно късно, споделя известната със абсурда си със Сциентоложката черква Ремини.

След като е възпитана от дете в тази черква, тя я напуща и издава солидна книга за скандалните практики измежду сциентолозите, чийто обожател и лице в Холивуд е артистът Том Круз.

Книгата й става бестселър №1 на Ню Йорк таймс, а Ремини минава към… католицизма.

живее живота, който постоянно е желала, и желае почитателите й да знаят, че „ в никакъв случай не е прекомерно късно “ да преследваш една фантазия.

Звездата от „ Кралят на кралиците “ показа в четвъртък, че е получила асоциирана степен от Нюйоркския университет и сега работи върху приемането на бакалавърската си степен.

Преди три години се впуснах в ужасяващо пътешестване: да стана студент на 50-годишна възраст, ​​написа Ремини в X, прочут преди като Twitter.

Преди това тя е имала осми клас обучение, което не й е попречило нито в актьорската, нито в писателската кариера.

Ремини – която беше член на Сциентологията от детството си – също показа, че е решила да следва висше обучение, откакто напусна Църквата (която напусна през 2013 година и беше открит критик).

Ремини благодари на брачна половинка си, щерка си, фамилията, приятелите, терапевта, учителя и професорите от Нюйоркския университет за поддръжката й, когато се върна на учебно заведение. Тя изрази признателност и към своите почитатели в обществените мрежи.

Тя добави: „ Никога не е късно да продължите образованието си и да преследвате това, което постоянно сте желали да постигнете за себе си! “

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР