Жена от Пловдив разказа за сблъсъка си с Кристиан Екмекчиян,

...
</TD
>Жена от Пловдив разказа за сблъсъка си с Кристиан Екмекчиян,
Коментари Харесай

Майка от Пловдив: Кристиан едва не уби мен и детето ми

Жена от Пловдив описа за конфликта си с Кристиан Екмекчиян, който провокира брутална злополука в центъра на Пловдив. Припомняме, че младежът почина на място в случая, само че и лиши живота на Теодора Николова, имала злополучния шанс да се вози до него на предната седалка.

" Преди към месец този юноша едвам не ме умъртви с детето ми. Със сина ми бяхме в колата. Щеше да ни отнесе и да стане огромно меле, тъй като индивидът доста бързаше. Грозната преживелица се разигра до Спортен комплекс ВСИ в Пловдив ". Профуча със същия джип, с който е станала и злополуката от онази нощ ", описа пред вестник " Труд " Милена Димитрова от града под тепетата.

21-годишният водач, който провокира жестоката злополука в Пловдив, е наследник на чиновник на Пътна полиция. При случая починаха водачът и негова другарка, която се е возела до него. В джипа откъм гърба се возели още двама младежи. Те не престават да са в тежко положение, само че без заплаха за живота.

Стажът на лидера е 3 години - от януари 2021 година. Шофьорът на джипа има регистрирани до момента 16 нарушавания на закона за придвижване по пътищата.

Автомобилът, с марка  " Рейндж Роувър ", е фирмен и не се води на името на Кристиан.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР