Песента „Жива рана“, която вчера вечерта в Капките направи Рафи

...
Песента „Жива рана“, която вчера вечерта в Капките направи Рафи
Коментари Харесай

Чуйте истинската Жива рана

Песента „ Жива рана “, която през вчерашния ден вечерта в Капките направи Рафи любим на публиката в действителност не е на Слави и Ку-ку бенд . Hotnews.bg напомня, че Трифонов в никакъв случай не е крил, че парчето, включено в албума „ Новите варвари “ от началото на този век, е на еврейски музиканти. Клипът към песента е дело на продуцента Магърдич Халваджиян, който тогава снима като режисьор съвсем всички клипове на Слави и неговите музиканти.



В него вземат участие и тогавашните вокалистки Деси Добрева и Алекс Раева, която таман е станала част от екипа. За да влезе в облика на Слави Трифонов в предаването "Като две капки вода " Рафи се появи напълно в бяло. На сцената към този момент го очакваше Годжи, седнал на клатещ се стол, както изисква клипът към песента. Не беше като Слави Трифонов, само че това осъществяване ми хареса повече от оригинала, похвали Фънки маскирания Бохосян.

Хилда Казасян уточни, че ловко е уловил харизмата и държанието на облика, а Юлиан Вергов вметна, че ще върви при Годжи за уроци по какъв начин да не разсмива на сцената. Музикантът от "Ку-ку бенд " се разсмя, виждайки нисичкия Рафи като Трифонов. Зад кадър с Годжи се шегували, че вместо на водещия по 7/8 наподобява на сър Стенли Ройс. Той обаче деликатно следеше и новините, които започваха с огромния триумф на партията на шефа му на парламентарните избори.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР