На Риши Сунак е наредено да публикува секретни документи, показващи

...
На Риши Сунак е наредено да публикува секретни документи, показващи
Коментари Харесай

На Риши Сунак е наредено да публикува таен анализ, показващ въздействието на съкращаването на Universal Credit

На Риши Сунак е подредено да разгласява секретни документи, показващи въздействието на съкращаването му на Universal Credit.

Като канцлер министър председателят подцени молбите на деятели, в това число футболиста Маркъс Рашфорд, като анулира покачването от £20 на седмица, въведено по време на пандемията.

Правителството отхвърли да разгласява разбор проучване на въздействието от неудължаване на поддръжката. Но в победа за Mirror, Службата на комисарите по информация (ICO) в този момент подреди на Министерството на финансите да разкрие детайлностите.

Подкрепата - на стойност към £1000 на година - беше въведена през март 2020 година като краткотрайна мярка за подкрепяне на най-уязвимите фамилии през рецесията с Covid.

Но тя завърши през октомври 2021 година - макар предизвестията премахването на „ избавителния пояс “ в поддръжка може да потопи 800 000 души в беднотия. Лидерът на лейбъристите Кийр Стармър също предизвести, че държавното управление ще се „ насочи към най-бедните “ и шестима някогашни сек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР