Мони Бонбони, с каквото прозвище се прочу симпатичната родопчанка, и

...
Мони Бонбони, с каквото прозвище се прочу симпатичната родопчанка, и
Коментари Харесай

Симона и Митко от “Хелс китчън” с втори годеж

Мони Бонбони, с каквото название се прочу симпатичната родопчанка, и обичаният й Димитър затвърдиха, че са същински годеници и любовта сред тях процъфтява. Чернокосата брокерка разкри за мощната обич сред двамата след края на шестия сезон на кулинарното риалити със фотография на двойката, на която Симона театралничи с годежен пръстен на ръката. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях са още една двойка от „ Хеле китчън “ - спечелилият Чоткин и неговата избраница Камелия.

Интересното е, че и двете двойки дружно със Станислав и Нели означиха троен ефирен годеж в ефира на Нова тв на самия край, проведен от началник Ангелов. И на трите оферти за брак от мъжката половина в двойките дамите дадоха отговор утвърдително. Зрители обаче избухнаха против сълзливите фрагменти и заподозряха опит за изкуствена конкуренция против „ Ергенът “, който се излъчваше по същото време по Би Ти Ви, а финалът на двете продукции (16 май) беше в един и същи ден в праймтайма. А след невижданото до момента в родния ефир сватбено въодушевление заваляха и купища насмешки, че до момента в който ергенът Алек избягал и зарязал и двете финалистки, в „ Хелс китчън “ създали не един, а цели три годежа вкупом.
Реклама
Оказва се, че Симона и Митко не престават да градят любовта си и бъдещето им наподобява розово, както това на Чоткин и неговата избраница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от ориста, че ги е срещнала в кулинарното риалити.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР