Момата, която не успя да спечели сърцето на първия ерген

...
Момата, която не успя да спечели сърцето на първия ерген
Коментари Харесай

Гърдева зарязала богат швед

Момата, която не съумя да завоюва сърцето на първия ерген на България Виктор Стоянов, само че се трансформира в фаворитка на феновете, дълго време живяла в чужбина. Затова и постоянно се обаждала у дома, с цел да пита мама по какъв начин да подготви обичаните си ястия. Така за към година се научила и достигнала много обичайно равнище. Щастлива е, че в този момент може да готви добре. Осъзнала е, че в приготвянето на храната има уют. Брюнетката не е капризна откъм менюто, само че е безапелационна, че не би пробвала избрани храни като хлебарки.

Не съжалява за присъединяване си в първия сезон на „ Ергенът “. Твърди, че около този план научила доста за нея самата и се развила професионално. Към днешна дата нямат никаква връзка с Виктор Стоянов, само че му е признателна, че е бил значима част от живота й. Не съжалява, че сама напусна формата и акцентира, че за нея успеха не е непременно. Смята, че тогава е взела вярното решение, защото в оня миг не се почувствала предпазена и подкрепена от Виктор, по тази причина решила да си тръгне.
Реклама
Категорична е, че би постъпила по същия метод и в персоналния си живот – има критерии за мъжа до нея, а към оня миг Виктор не ги покри. Първото си влюбване Гърдева претърпява в чужбина на 18 години. Снима се край скъпа кола, когато притежателят я кани да се щракне и вътре. Алекс отхвърля, само че на другия ден се връща, с цел да търси на същото място красивия чужденец. Двамата с шведа, който е благородническо родословие и е приказно богат, живеят дружно седем години, само че пътищата им се разделят. Гърдева регистрира като неточност, че сама си е тръгнала от красивия паралия, който оценила след раздялата.

Днес той е женен, до момента в който нашенката към момента не е предходна под венчило. В началото на предаването тя даде да се разбере, че има човек до себе си, само че не показа никакви детайлности за него. След това обаче посочи, че още веднъж е останала сама, тъй че има за какво още да съжалява за красивия швед, разяснява " Минаха години ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР