Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм.

...
Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм.
Коментари Харесай

Внимание! Задава се един от най-тежкитe дни

Период на нараснала умствена и физическа интензивност, целенасоченост и оптимизъм. Но се появява лесна нервност, настъпателност, припряност, импулсивност и темпераментност. Опасно време, в което може да се зародят спорове, разногласия, прочувствен стрес и обидчивост. Дори най-милият и прелестен човек може да се трансформира в кавгаджия, който не се интересува от възприятията на тези към него. Лошо се управляват страстите.

Бъдете деликатни с огъня, пазете се от пострадвания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. зачестяват главоболията. Ако не е неотложно, по-добре отложете отиване при стоматолог. Да не се претрупва зрението и очите. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни.

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Нужна е непрекъсната отбрана – посредством молитва, ликвидиране.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля тяхното изясняване, влизане в разногласия и спорове. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всевъзможен тип полови занимания. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Подстригването в този ден усилва самоувереността. Желателно е напълно късо да се подстрижат тези, които са изтощени от нормалния метод на живот и възнамеряват огромни промени за бъдещето. Обновете своите коси, с цел да могат резултатно да работят за вас.

Добре е на всички места към вас да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка мрачно ъгълче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР