Перфектната новогодишна визия зависи не само от роклята, но и

...
Перфектната новогодишна визия зависи не само от роклята, но и
Коментари Харесай

Как да изберем идеалното бельо за новогодишната нощ?

Перфектната новогодишна визия зависи освен от роклята, само че и от вярното долни дрехи. Нищо чудно, че споделят, че никой не го вижда, само че дамата се усеща по-уверена.
„ За да стои безупречно определеният тоалет, не би трябвало да ви тормозят бодливите части на корсажа или забележимите шевове на бикините “, написа Мари Клер.
Бельото от сатен е сантиментален и моден комплект, направен от приятна за тялото материя. По-добре е да изберете корсаж без лицева опора: презрамка или бралетка, която може да стане самостоятелна част от изображението.
Неизменна класика е дантеленото долни дрехи. Такъв е казусът, когато една жена се усеща по-секси и по-красива. Бельото би трябвало да е меко и спретнато, а можете да го стилизирате с обемно сако и необятни панталони.
Рисунки или надписи могат да бъдат бродирани върху него, само че изберете най-празничната алтернатива и я носете като самостоятелен детайл, да вземем за пример под разкопчана риза или сако. Такъв корсаж би трябвало да бъде с меки чашки без push-up.
Също по този начин една от трендовете е мрежестото долни дрехи. Неговата характерност е минимализмът, който не разрешава непотребен фон и шарки. Изберете цветовете, които ви подхождат.
Безшевното долни дрехи е идеално за тези, които ще честват Нова година в копринена или тясна рокля. Тя ще остане невидима и няма да аргументи дискомфорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР