Пеп Гуардиола засипа Ливърпул и Юрген Клоп с комплименти за

...
Пеп Гуардиола засипа Ливърпул и Юрген Клоп с комплименти за
Коментари Харесай

Гуардиола с признание. Кои са извънземните отбори

Пеп Гуардиола засипа Ливърпул и Юрген Клоп с похвали за свършеното от тях през последните години. Мениджърът на Манчестър Сити дефинира неговия отбор и " алените " като " извънземни ", написа gol.bg.

Специално за мърсисайдци и Клоп каталунецът регистрира, че са създали нещо, което не е правено " в никакъв случай преди ".

" В Барселона против мен беше Реал Мадрид, в Байерн беше Дортмунд, а през последните години сме ние и Ливърпул. През този сезон поставям и Челси. Но би трябвало да кажа, че преднината ни е такава не тъй като те са създали нещо неверно, а тъй като ние бяхме изключителни.

Това, което ние (Сити и Ливърпул - б.пр.) направихме през последните три-четири години, не е виждано до момента в тази страна. Никога. Да ти трябват 98 точки, с цел да станеш първенец, откакто преди първото място е било печелено със 78, 80, 82...

Мисля, че другите съперници, като Челси, Юнайтед, Тотнъм, също се оправиха добре, само че Ливърпул и Сити бяха извънземни.

Гуардиола отговори: " Ние сме поредни - това е повода. Няма някаква специфична загадка. Но в случай че ме попитате за Челси и Ливърпул, моето мнение за тях не се трансформира. Те са повече от отлични тимове. Ако ми бяхте споделили преди един месец, че ще имаме 10 точки преднина, нямаше да ви допускам. "

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР