Пенсионираният професор от Белградския факултет по политически науки Чедомир Чупич

...
Пенсионираният професор от Белградския факултет по политически науки Чедомир Чупич
Коментари Харесай

Сръбски политолог: Излизането на сърбите от косовските институции показва безсилието на Вучич

Пенсионираният професор от Белградския факултет по политически науки Чедомир Чупич сподели през днешния ден, че излизането на сърбите от косовските институции " не е добра стъпка, това е неприятен знак и може да се върне по разнообразни способи на следващия ден ", съобщи организация Бета.

" Да не приказваме доколко това провокира боязън у хората в Косово и до каква степен десните политици подтикват атмосферата на война въз основа на всичко това. И всичко това поради регистрационните номера /на колите със сръбска регистрация/ ", сподели Чупич за вестник Нова.

Според него " дроновете трябваше да покрият рецесията, а в този момент се стигна по-далеч, с овакантяване на институциите ".

" Тази проява демонстрира безсилието на /президента на Сърбия/ Александър Вучич. Сърбия трябваше да повлияе за възстановяване на качеството на живот на хората в Косово, а в този момент те ще понесат огромните последствия от това решение, сподели Чупич.

Той добави, че не знае каква е задачата на това, само че " в случай че е война, това е полуда ".

" Натовски военачалник към този момент сподели, че те са подготвени да се намесят, а Сърбия в действителност няма късмет против тази мощ ", сподели Чупич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР