Пенисите се свиват, а гениталиите се деформират поради замърсяване, предупреждава

...
Пенисите се свиват, а гениталиите се деформират поради замърсяване, предупреждава
Коментари Харесай

Учен предупреждава за нов фактор, който намалява размера на пениса

Пенисите се свиват, а гениталиите се деформират заради замърсяване, предизвестява академик, профилиран в запазване на околната среда, в нова книга, описваща провокациите, пред които е изправено възпроизводството на индивида.

Д-р Шана Суон написа, че човечеството е изправено пред " екзистенциална рецесия " в равнищата на плодовитост вследствие на фталатите: химикал, употребен при производството на пластмаси, който въздейства на ендокринната система, произвеждаща хормони. Химикалът има необятна индустриална приложимост, с цел да направи пластмасите по-гъвкави, само че доктор Суон споделя, че се придвижва в играчки и храни и след това вреди на човешкото развиване.

В резултат на това замърсяване от ден на ден бебета се раждат с дребни пениси, написа доктор Суон.

Нейната книга, озаглавена Count Down, изследва " по какъв начин нашият актуален свят заплашва броя на сперматозоидите, променяйки репродуктивното развиване на мъжете и дамите и нарушавайки бъдещето на човешката раса ".

Изследванията на доктор Суон стартират с проучване на фталатен синдром - нещо, следено при плъхове, което открива, че, когато плодовете са изложени на химичното вещество, е евентуално те да се родят със свити гениталии.

Тя открива, че мъжките бебета, които са били изложени на фталатите в утробата, имат по-малко аногенитално разстояние - нещо, което е обвързвано с размера на пениса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР