Пекратният носител на Златната топка“ Кристиано Роналдо наистина подписа с

...
Пекратният носител на Златната топка“ Кристиано Роналдо наистина подписа с
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо подписа с Ал Насър

Пекратният притежател на „ Златната топка “ Кристиано Роналдо в действителност подписа с Ал Насър. 37-годишният португалец парафира за 2 години с клуба от Саудитска Арабия.

Роналдо идва като свободен сътрудник, откакто договорът му с беше разтрогнат при започване на Мондиал 2022. В Катар пък той стана единственият футболист с голове на пет международни шампионати.

Според информациите Кристиано Роналдо. Ал Насър обаче не разгласи детайлности по договорката. „ Това е повече от история в развой на основаване. Това е автограф, който освен ще въодушеви нашия клуб да реализира още по-голям триумф, само че ще въодушеви нашата лига, нашата нация и бъдещите генерации, момчета и девойки, да бъдат най-хубавата версия на себе си. Добре пристигнал в своя нов дом! “, оповестиха от Ал Насър.

Роналдо обаче ще би трябвало да изчака за дебюта си. Той получи наказване от два мача в Англия след конфликт с почитател на „ Гудисън “ през април. Санкцията важи за всички шампионати по света, само че не и за интернационалните клубни шампионати.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР