Пътепоказателите или т.нар. мигачи на автомобилите имат една основна задача

...
Пътепоказателите или т.нар. мигачи на автомобилите имат една основна задача
Коментари Харесай

Мигачите на Mini „мамят“ шофьорите на всеки светофар

Пътепоказателите или така наречен мигачи на колите имат една съществена задача - да покажат на другите участници в придвижването посоката на придвижване на колата. Любопитен факт е, че при марката Mini обаче мигачите могат да объркат другите участници в придвижването или това е по този начин най-малко съгласно сътрудниците ни от Jalopnik.
Те настояват, че пътепоказателите на някои коли Mini са ориентирани в неверна посока, като дават за образец задните светлини на Mini Countryman.
Всичко е обвързвано с дизайнерските характерности на задните светлини, чийто модел е изработен по облика на английското знаме (Union Jack). Светлинният сектор във " стоповете " служи и като пътепоказател. Този раздел, отговарящ за мигачите образува стрелка, като странното е, че тази стрелка сочи в противоположна посока. Пример е във видеото по -долу.

Редакторите на Jalopnik се свързват с пресслужбата на Mini, от където ги твърдят, че водачите не би трябвало да имат проблеми заради градивните особености на мигачите. „ Mini избира " стоповете " Union Jack, с цел да подчертае английското завещание на марката.

Що се отнася до дизайна на мигачите, когато водачите виждат цялата задница на колата, те не би трябвало да имат проблем да схванат къде ще се обърне колата “, декларират от компанията. Дали обаче това е по този начин? Вижте и споделете мнението си в мненията.

Seriously??
— Tri(Motor) Texan (@TriTexan)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР