Първото нещо, което тревожи най-много днес хората, са конфликтите по

...
Първото нещо, което тревожи най-много днес хората, са конфликтите по
Коментари Харесай

Астролог посочи повратната дата през 2023 г., след която ще настъпят големи промени

Първото нещо, което тревожи най-вече през днешния ден хората, са споровете по света. Мнозина се надяват, че идната година ще бъде по-добра от предходната и че всички военни междуособици ще приключат. Астрологът Светлана Драган обаче не е изцяло сигурна, че в близко бъдеще би трябвало да чакаме някакви усъвършенствания в това отношение.

„ Мисля, че спорът (визирайки нашествието на Русия в Украйна) няма да завърши. Може да одобри разнообразни форми и да се промени. В един миг може да наподобява, че до април-май обстановката ще бъде по-спокойна, само че считам, че до пролетта на 2024 година е мъчно да се каже, че всичко това е към края си “, споделя специалистът пред RTVI.



Тя е сигурна, че през 2023 година ще се зародят и други съществени обстановки, които ще задълбочат още повече спора. По думите ѝ светът се движи към световни промени. Те ще повлияят както на външни фактори, по този начин и на вътрешни. Светлана Драган има вяра, че обществото ще се промени доста през новата година. И за положително.

По въпроса за опцията от реализирането на най-лошия сюжет – нуклеарен излаз от обстановката, тя е безапелационна, че подобен няма да се случи, само че показва датата през 2023 година, която ще бъде повратна за развоя на събитията.

„ Няма да има нуклеарен апокалипсис. Но на 24 март 2023 година ще се случи нещо, което ще увеличи напрежението. Това ще е интервал на рецесия, през който човечеството ще се вгледа към себе си и ще стане по-хуманно.

Първото преструктуриране на настоящите събития ще се случи през март, а по-късно – след 5 май “, заключава Светлана Драган.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР