Първият сняг отново ни изненада. Собствениците на три автомобила, парирани

...
Първият сняг отново ни изненада. Собствениците на три автомобила, парирани
Коментари Харесай

Паднало дърво в София смачка 3 автомобила


Първият сняг още веднъж ни изненада. Собствениците на три автомобила, парирани на столичната ул. „ Славянска “ 12 обаче ще го запомнят с това, че колите им са смачкани от паднало дърво. Снимките са предоставени в редакцията на ФАКТИ от четец на уеб страницата. По време на случая притежателят на една от колите е бил в нея, само че по знамение не е ранен. Друга жена обаче, която е минавала по същото време е с травма на ръката.

Паднали дървета и клони има на доста места в столицата. „ Общо 11 екипа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ работят на терен като събират и извозват падналите клони и дървета от тежкия сняг “, сподели шефът на АПП Красимир Димитров.

Повече от 150 сигнала са получени до 9:00 часа в общината, свързани с паднали дървета. Приоритетно се почистват улиците, по които се движи градският превоз. В момента се отстранява паднало дърво на пл. „ Журналист “, което пречи на трамваите. По-рано сутринта бяха извозени клони и дървета от бул. „ Черни връх “, бул. „ Симеоновско шосе “ и ул. „ Черковна “, бул. „ Братя Бъкстон “, пл. „ Журналист “ и други.
 Паднало дърво в София смачка 3 автомобила (СНИМКИ)






Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР