- Първият INEOS Grenadiers слезе от поточната линия в Хамбах -

...
- Първият INEOS Grenadiers слезе от поточната линия в Хамбах
-
Коментари Харесай

INEOS AUTOMOTIVE ЗАПОЧНА ПРОИЗВОДСТВОТО НА GRENADIER 4Х4

- Първият INEOS Grenadiers слезе от поточната линия в Хамбах
- Работниците в завода честват достижението

INEOS Automotive доближи значим миг в историята си стартирайки серийно произвеждане на Grenadier 4X4 в завода си в Хамбах.

„ Изминахме дълъг път от началото на плана през 2017 година и това е значим миг за INEOS Automotive като производител на транспортни средства “, сподели Марк Тенант, търговски шеф на INEOS Automotive. „ Това, че стигнахме до тук е доказателство за издръжливостта и упоритата работа на целия екип на INEOS Automotive, нашите сътрудници в развиването и доставчиците ни, за което им благодарим. А ние към този момент чакаме с неспокойствие да създадем и първите си доставки “.

За да доближи до повече клиенти, INEOS Automotive построи обширна мрежа от над 200 търговски и сервизни обекта по целия свят. За да научите повече за цените, техническите спецификации и вариантите за Grenadier, посетете www.ineosgrenadier.com.

За INEOS Grenadier
През 2017 година ръководителят на INEOS Джим Ратклиф, авто запалянко и умел авантюрист, открива, че на пазара липсва обикновен, удобен, работен 4x4, планиран да подхожда на модерното и надеждността. В резултат на това се основава INEOS Automotive Limited, като се събира старши екип от автомобилни експерти, който да реализира визията с нова вероятност за развиване и произвеждане на 4x4.

Комбинирайки здрав английски дух и дизайн с немска инженерна суровост, Grenadier ще бъде в действителност праволинеен 4x4, основан от нулата. Проектиран да преодолява всички трудности, той ще обезпечи най-хубавите в класа коли за офроуд, отличаващи се с устойчивост и надеждност за всички, които зависят от транспортното средство като работен инструмент, където и да се намират по света.

INEOS Automotive е дъщерно сдружение на INEOS Group (www.ineos.com), водещ производител на нефтохимикали, специфични химикали и петролни артикули. В него работят 26 000 души в 36 типа бизнес, с индустриална мрежа, обхващаща 194 уреди в 29 страни. От бои до пластмаси, от текстил до технологии, от медикаменти до мобилни телефони, материалите, създадени от INEOS, усъвършенстват съвсем всеки аспект от актуалния живот. През 2021 година продажбите на INEOS възлизат на 65 милиарда $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР