Първите мачове винаги са изключително трудни, имат някакви неясноти. Беше

...
Първите мачове винаги са изключително трудни, имат някакви неясноти. Беше
Коментари Харесай

Симеон Мечев: Беше важно за нас да стартираме с победа

" Първите мачове постоянно са извънредно сложни, имат някакви неясноти. Беше значимо за нас да стартираме с победа. Знаете, че сме изцяло нов тим с едвам четири индивида от предходната година.
 Преобразен Берое стартира сполучливо сезона след цялостен поврат над Ботев (Враца) Преобразен Берое стартира сполучливо сезона след цялостен поврат над Ботев (Враца)
Няма слаби тимове. Победата е извънредно значима. Поздравявам целия колектив. Напрежението е част от живота. Бяхме подготвени за този мач, знаехме какво ще ни чака. Мисля, че постигнахме изцяло заслужена победа над Ботев (Враца), макар че сме чисто нов тим. С доста себераздаване и тактическа дисциплинираност съумяхме да обърнем мача.
24  Берое - Ботев (Враца)
Благодаря на хората, които пристигнаха и ни поддържаха. Надявам се на идващия домашен мач да има още повече почитатели. Играем мач за мач, ще даваме всичко от себе си. Колектив се прави с доста здрава работа и съгласие. Смея да кажа, че направихме неповторим лагер в Тетевен и се подготвихме по доста добър метод. Видяхте, че 90 минути не спряхме.

Арда се трансформира в обичайно неуместен съперник за нас. Имаме значими тренировки преди мача, уповавам се да се подготвим по най-хубавия метод ", съобщи Мечев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР