Първата целувка на Неда Спасова, която играе медицинската сестра Кая

...
Първата целувка на Неда Спасова, която играе медицинската сестра Кая
Коментари Харесай

Първата целувка на Кая от „Откраднат живот” е с момиче, изживяла любов като на героинята си в сериала

Първата целувка на Неда Спасова, която играе здравната сестра Кая Райкова в сериала „ Откраднат живот ”, била с момиче. Това призна самата тя при скорошна своя медийна изява. Тогава чаровната актриса била на 14 години и таман си хванала гадже. Работата била, че в никакъв случай преди този момент не била целувала момче.

Притеснена, Неда потърсила помощ от най-хубавата си другарка, която е малко по-голяма. „ Отидох при нея и я помолих: „ Моля те целувай се с мен, тъй като ме е позор да се целувам с първото ми гадже ”, споделя актрисата. Красавицата не за първи път изпада в откровения. През пролетта, около сериала „ Откраднат живот ”, Неда призна, че преди време е имала обич като тази на героинята си Кая Райкова. Признанието й бе във връзка заплитането на сюжета на сериала към връзката на красивата Кая с доктор Карагьозов (в ролята е Владо Карамазов) и благосклонностите му към героинята на Яна Титова.

„ До някаква степен я разбирам. И аз съм постъпвала по сходен метод, само че преди много време. Сега не бих постъпила може би по подобен метод, тъй като съм станала малко по-голям лакомец. Но това ми се е случвало в действителност в една такава връзка преди много време. Бях доста по-малка, доста по-незряла. По някакъв метод любовта към индивида, с който съм била, е надделявала над всичко останало. И това глупавото факсимиле: „ Ако обичаш нещо, пусни го. Ако то се върне, значи то те обича ”, в подобен аспект при Кая доста работи. Съответно и при мен, преди няколко години ”, показа актрисата, без да влиза в детайлности.

Младата актриса е единствено на 28 години, само че в любовта е станала по-мъдра. „ Мисля, че съм получила уроци, които са ми за цялостен живот. На финала след такива прочувствени връзки, взаимоотношения, когато те е боляло, било ти е кофти, неприятно, обаче някак си, тръгваш  си по-щастлив от цялото това нещо, тъй като си станал по-мъдър, малко по-загрижен за себе си, малко по-обичащ себе си. Защото значимо е да обичаме себе си, с цел да могат и другите да ни обичат ”, споделя тя.

Неда е признавала още, че се е случвало след отчаяние да се опасява да се влюби. Хубавото е, че любовта не може да се планува или планува. Връхлита постоянно изненадващо. „ Просто се случва и ти си казваш: „ Това е индивидът! Готова съм! Ще го направя ”. Нося си поуките от предните връзки, нося си нещата, които съм научила от тях, и се пробвам да не ги дублирам. И да бъда някаква по-добра версия на себе си и по-добра версия за индивида до мен ”, философства тя.

Въпреки че приказва намерено по тематиката за любовта, младата актриса заобикаля да влиза в елементи за персоналния си живот. Тя не прецизира дали сега има мъж до себе си. Неда, която се изявява и като влогър, избира фокусът да е върху кариерата й. А тя е много впечатляваща. Завършва през 2014 година в класа на проф. Маргарита Младенова и проф. Иван Добчев в НАТФИЗ. От началото на 2018 година е част от трупата на Театър „ София ”. През същата година  е номинирана за „ Икар ” в категория „ Дебют ” и за „ Аскеер ” в за изгряваща звезда за ролята си на Варвара Петровна в „ Бесове ” по Достоевски. Неда е играла и на сцените на Народния спектакъл, Младежкия спектакъл „ Николай Бинев ” и „ Сфумато ”. С ролята си в „ Откраднат живот ” Неда Спасова става много известна, само че това не я тормози. Напротив, радва се, че хората й харесват, вършат й похвали за представянето й в сериала и в никакъв случай не отхвърля подписи и фотоси, писа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР