Първата солистка на Тоника“ Анастасия Бинчева, която феновете и досега

...
Първата солистка на Тоника“ Анастасия Бинчева, която феновете и досега
Коментари Харесай

Първата солистка на Тоника работи като козметичка в САЩ

Първата солистка на " Тоника “ Анастасия Бинчева, която почитателите и до момента назовават с галеното Сия, отдавна е отвън светлините на прожекторите в България. Сия бе първата, която се отдели от най-успешната музикална групировка у нас и пожела да потърси шанса си отвън рамките на Родината.

От дълги години тя е бежанец в Америка и е работила какво ли не, с цел да се устоя. Никога обаче не се изкушава от музикалната сцена там и не прави опити да изнася концерти пред българската общественост зад Океана като колежката си Кичка Бодурова, която също обитава в Щатите, само че продължава дейната си певческа кариера.

Червенокосата и гласовита Сия е предходна през всички вероятни стадии на кариерното си развиване. Била е продавачка и управител в огромна верига магазини за облекла, а от известно време насам е в козметичния отрасъл. Бившата вокалистка на " Тоника “ се устоя, работейки в център за грижа за кожата и естетически процедури.

Живее в Сиатъл и има втори брачен партньор – американец. Първият ѝ мъж беше Трошан – братът на Чочо Владовски. Трошан обаче умря ненадейно малко преди празниците, а гибелта му покруси Сия, с която бяха в положителни връзки макар развода. Голямата им драма, от която той не можа да се измъкне и да продължи напред, бе загубата на тяхната щерка. 31-годишната Лиа и нейният избраник – баскетболната звезда Ресуъл Бътлър, откриха гибелта си в Лос Анджелис в автомобилно меле, породено от спортиста.

Малко преди нещастието двамата се бяха сгодили по изключително сантиментален метод, само че изгубиха животите си, преди да вдигнат женитба и да станат родители, като че ли поличба бе надвиснала над тях. В България племенницата на Чочо Владовски не бе известна до гибелта си, само че в Америка беше същинска поп икона. Едва 16-годишна, тя стига до финалите на тамошния " Мюзик Айдъл “ и влиза в музикалната промишленост с летящ старт, като прави феноменална кариера на певица и продава хиляди копия от албумите си.

Сия също бе тотално срината след жестоката покруса и едвам съумя да се съвземе. От някогашните ѝ сътрудници от групата нейна опора бе Ева Найденова – единствената, с която са запазили другарски връзки в годините, написа " Ретро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР