Партията на варненския бизнесмен и заместник-председател на Народното събрание Веселин

...
Партията на варненския бизнесмен и заместник-председател на Народното събрание Веселин
Коментари Харесай

В поведението на Цацаров има двоен стандарт, обявиха от "Воля"

Партията на варненския предприемач и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки - Воля, разгласи, че последните изказвания на основния прокурор Сотир Цацаров недвусмислено демонстрират двоен стандарт в държанието му.

По мотив изнесена информация от нашия водач и заместник-председател на Народно събрание Веселин Марешки за оказван напън върху него, г –н Цацаров го прикани да каже имената, заявявайки следното: " Ако твърдиш, че това е по този начин, би трябвало да имаш смелостта, достолепието и в случай че щете разбирането за цивилен дълг, да го кажеш освен пред телевизионните камери общо и безадресно, а да го кажеш, когато бъдеш свикан за снемане на пояснение ", пишат от партията до медиите.

Допълват, че през вчерашния ден основният прокурор е признал пред медиите, че е забъркан в абсурда със срещата в ЦУМ от " крупни стопански ползи в региона на доставката на сила ".

Той назова случая " голям сюжет ", само че също остави обвиняването си безадресно и отхвърли да назове имената на тези, които стоят зад този сюжет, се добавя в известието на " Воля ".

От партията напомнят думите на водача си, че няма да разкрие кой го притиска поради неналичието му на доверие в прокуратурата " след черната пиар акция, в която тя взе участие, против него и други двама депутати от ПГ на ВОЛЯ ".

Излиза, че и самият основен прокурор няма доверие на личната си институция, тъй като не прояви храброст, достолепие и цивилен дълг да уточни кой стои зад ЦУМ гейт или да направи следствие, с цел да разкрие истината за това задкулисие, допълват от партията.

Нашият народ умно е споделил " Не гледай сламката в окото на другия, а виж първо гредата в своето ", приключва позицията на партията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР